news

Film macht-Overeenkomst 2018

June 1, 2018

2018 van het het Midden-Oostenvermaak van Doubai het Materiaaltentoonstelling

 

Vanaf 9 April, laatste driedaags. De gebeëindigde Tentoonstelling van Doubai!

Aangezien gekend wij, de markt van het spelvermaak in het Midden-Oosten 10 miljard dollars van de V.S. per jaar, hebben bereikt en snel aan een tarief van 27% gemoeten jaarlijks stijgen. Naast de groei van de industrie zelf, is Doubai ook één van de rijkste gebieden in de wereld, en het is ook een gatewaystad aan de Midden-Oostenmarkt.

 

 

De scène is overvol met mensen, vergelijkbaar met de opwinding van het de Lentefestival, en het personeel van de Filmmacht is bezig. Vorder! Laat me u nemen om de hete situatie te herzien.

Het weer in April, Doubai was tijdens de periode van de seizoenuitwisseling, hoewel het weer veranderlijk is, het kan niet zich tegen het enthousiasme van onze buitenlandse vrienden verzetten. In onze die cabine van de filmmacht, met mensen wordt ingepakt. De koele verschijning van onze producten, met zijn dynamische geluidseffecten, trok vele vrienden aan om het te ervaren. De scène was eens moeilijk te controleren.

Volgens een collega van de scène, kwamen vele buitenlandse vrienden ter plekke ervaren en gaven hoge commentaren op onze producten. Daarom hebben wij verscheidene grote orden ontvangen.

 

 

Wij hebben een partij van deze Tentoonstelling van Doubai geleerd. In de toekomst, zullen wij harder om de snijkant van de industrie werken te worden.