aboutus

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: Filmmacht
Aantal werknemers: 200~250
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 1990
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De filmmacht is een high-tech onderneming die zich in R&D en vervaardiging van VR specialiseren·4D dynamisch bioskoopmateriaal. Het bezit meer dan 10.000 vierkante meters van industrieterrein voor VR·4D. 10 jaar die heeft de vakmangeest, Filmmacht veel uitvindingsoctrooien, gebruiksmodeloctrooien, verschijningenoctrooien, softwareauteursrechten, en 8 uitvoercertificaten gewonnen aanhangen. Vooral in 2016, bereikte het de nationale high-tech onderneming.

De filmmacht heeft een super R&D-team met meer dan 30 ingenieurs en werkend team met meer dan 20 ontwerpers. Het is het eerste bedrijf in de industrie om een globaal systeem van 24 uur van de naverkoopdienst (24 ³) op te zetten: 24 uren online, 24 urenhoogtepunt na verkoop, 24 uren om het naverkoopprobleem op te lossen. Bedrijf de bedrijfsfilosofie is klant-centric „, resultaat-georiënteerd“.

De basis op 5S-norm, het gebied van de 10.000 vierkante metersproductie is in goede orde. ISO9000 beheersysteemcertificatie niet alleen is een efficiënte waarborg van kwaliteit, maar ook om een jaarlijkse outputproductie van de simulators en 2000pcs 4D te bereiken van 3,000pcs VR dynamische bioskoop. Alle producten worden volledig geïnspecteerd van grondstoffen, toebehoren, assemblage, inspectie en het testen. De vooral test van de 72 uren ononderbroken levenscyclus vóór verzending.

De filmmacht besteedt meer aandacht aan productkwaliteit, modelontwerp en inhoudsverwezenlijking. De showruimte is meer dan 1.000 vierkante meters, wat uit VR-zaal, de zaal van het wetenschapsonderwijs, en dynamische de bioskoopzaal van 4D bestaat. Meer dan 30 soorten VR-producten verdelen in 4 reeksen, sportenreeksen, de reeksen van kinderen, vrije tijdsreeksen, en dynamische reeksen. Zij zijn het hete verkopen en populair aan meer dan 50 landen in de wereld. Onder hen, is de super raceauto van VR het heetst en goedgekeurd door klanten in meer dan 30 landen. En de VR-Familie is het populairste product met 6 zetels gelijk aan 6 keer inkomen, dat de titel „koningsmachine bereikt om geld“ te maken. De dynamische 4D-bioskoop is de benchmark in de industrie geworden, die de recentste speciale gevolgen en de akoestische optoelectronic technologieën combineert om een nieuwe dynamische bioskoop van 4D aan de wereld te creëren.

10 jaar, heeft de Filmmacht zich altijd geconcentreerd op R&D, toepassing en productie van VR en 4D-motietechnologie. In 2018, zullen wij „volledig uitgebreid-Vermaakinnovatie en verrichting“, bevorderen en zullen de „betere diensten van de plaatsverrichting“ aan beste klanten verlenen!

 

Onthaal aan Filmmacht, en dank voor het kiezen van Filmmacht!

Geschiedenis

Omhoog opgericht in 2008, met 51-100 personeelsleden. De filmmacht is belangrijk in van 4D/5D Dynamische het Theater, van 7D & van XD Interactieve Bioskoop, de simulator van 9D VR. Tijdens deze jaren, zijn wij bezig geweest met dynamisch bioskooponderzoek, ontwikkeling en de productie, door de inspanningen van groepswerk, de technologie is zeer rijp. Momenteel heeft ons bedrijf gerealiseerd om groot 4 D bioskoopproject D/5 en nieuwe interactieve dynamische bioskoop te bevorderen.

 

2008 – ga aan de industrie binnen

Co. van de de Machts Elektronisch Technologie van de Guangzhoufilm, Ltd begin om deze industrie in te gaan.

 

2009~2010 - Onderzoek

Het jonge bedrijf kweekte en deed snel onderzoek voor de technologie, met een professioneel R&D-team.

 

2011~2012 – Ontwikkeling

Succesvol in ontwikkelde de Dynamische bioskoop van 5D, en bezette snel de markt in zowel binnenlands als internationaal.

 

2013 - Groeiend

De filmmacht wordt geregistreerd als handelsmerk, en de dynamische bioskoopindustrie ontwikkelt over de hele wereld snel zich in. Onze technologie groeit rijp, en wij succes in R&D en vervaardigt de Dynamische bioskoop van 4DM met honderden zetels. Het wordt de consumptie van het massavermaak.

 

2014 – Nieuwe Technologie

Blijven de functie van theater 4D/5D verbeteren, creëren wij de interactieve dynamische bioskoop 7D met revolverschotspel. Het brengt het opwekken aan spelers, aangezien het niet alleen een film maar ook een spel is. Het is het hete verkopen en wij verkochten aan minstens vijftig landen.

 

2015 - Innovatie

Leef marktbehoeften na, en op basis van 4D/5D-theater en de interactieve bioskoop van 7D, hebben wij de „simulator van 9D VR“ in 2015 ontwikkeld. Het is de nieuwste ervaring voor dynamische bioskoop en trekt meer investeerder in deze industrie aan. 

 

2016 -  Nieuw concept

Met de toenemende vraag voor vrproduct, is de productregel uitgebreid tot meer dan 10 modellen. Voor het eerst, wordt de totale oplossing voorgesteld voor het eerst door de Filmmacht. Nu, heeft het aantal van het off-line centrum van de vrervaring 263 overschreden.

Dienst

1. De technische Opleidende Dienst

 

Om gebruiker te helpen uitvoerig hebben begrijpend de producten en het dagelijkse gebruik, het onderhoud en beheer, zullen wij uitvoerige, systematische opleiding voor de aan de clientzijde technicus of de exploitant verstrekken.

Deze opleiding omvat de installatie, het opdragen, de verrichting en het onderhoud. Streef ernaar om het gebruikersgebruik het te maken volgens onze opleiding en de documentatie van de systeembouw kan onafhankelijk beheer, verrichting, onderhoud zijn het gehele systeem.

 

2. Waarborg en Garantie

 

Elk deel van het materiaal zal strikte geïnspecteerd, zijn om de kwaliteit vóór pakket, en een minimum van storingspercentage ervoor te zorgen. Volg de richtlijnen „volledig de de investering en efficiency van de gebruiker beschermen, voldoe volledig aan de behoefte van gebruiker en verminder hun last.“ 

 

a). De Onderzoeken van de klantentevredenheid

Ons bedrijf zal tevredenheidsonderzoeken volgens klant terugkoppelt organiseren. Tijdens dit onderzoek, kan de gebruiker om het even welk kwaliteitsprobleem voorstellen en de adviezen, het bedrijf zullen bescheiden worden geluisterd, verslagonderzoek behandelen en maken aan klantenprobleem dan zullen opgelost worden zorgvuldig voor klanten.

 

B). De naverkoopdienst

De naverkoopafdeling zal in aanraking met de klant in de eerste keer, effectief met klanten over de problemen communiceren zijn. Voor algemeen mislukkingsprobleem, zal het naverkoopteam door telefoon of netwerk verre manieren op tijd oplossen. Voor onbekwaam om te verwijderen scheid foutenprobleem, zal het naverkoopteam op tijd aankomen om het probleem op te lossen.

 

c). De levendienst

Alhoewel roduct voorbij garantieperiode is, verlenen wij nog de betaalde dienst ter plaatse van de onderhoudsreparatie, laad slechts de basiskosten. Terwijl de gebruikers het vrije team van de onderhoudstechnicus van lijndienstinstructie, verre technische bijstand en andere diensten kunnen nog worden. 

Ons Team

1. Verkoopafdeling:  20 mensen 

Ons professioneel verkoopteam om uw vereisten samen te komen, en ervaren bedrijfseconomie te verstrekken voor u

 

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

2. Op de markt brengende Afdeling:  10 mensen  

Verstrek cabineontwerp, reclame costomized of marketing planning voor u ervoer

 

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

3. Technologieafdeling: 15 mensen 

Ons professioneel technisch uitstekend R&D-team zal al uw betrokken kwesties en oplossen beantwoorden en de hulp aan u installeert en handhaaft

 

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

4. Film en Actieafdeling: 5 mensen

Wij hebben de capaciteit om de films van 5D te maken, van 7D en 9D-onafhankelijk, en geeft ook goedgekeurde computerto de filmactie uit

 

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

5. Naverkoopafdeling:: 5 mensen

Ons perfect naverkoopteam verstrekt de hoogte van 24 uur - de kwaliteitsdienst voor u. Wij zullen u bijgewerkte installatie, ver onderhoud aanbieden, films en andere diensten.

 

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Contactgegevens