Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor onze customer' s wants&needs
  • CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfdetails
Hoofdmarkt:Array
Handelstype:Array
Merken:Filmmacht
Nr van Werknemers::200~250
Jaarlijkse Verkoop::5000000-8000000
Gevestigd jaar::1990
De uitvoerpc::90% - 100%
Gediende klanten:
Inleiding

Co. van de de Machtstechnologie van de Guangzhoufilm, Ltd (Merknaam: De filmmacht) is een high-tech onderneming die zich in onderzoek&development en de toepassing van de dynamische technologieën van VR, van AR en van 4D specialiseren. Het integreert creativiteit, R&D, inhoud, productie en oplossingen en de verrichtingsdiensten. Nadruk bij het verstrekken van de hoogwaardige immersive producten en de oplossingen van het vermaakonderwijs voor binnenpark, cultureel toerisme, wetenschapsonderzoek en andere de industrietoepassingen. De filmmacht is het belangrijke bedrijf op dit gebied.
De de hoofdkwalificaties en eer van de filmmacht: Nationale High-tech Onderneming, de „beste Chinese Technologie“, Innovatie en Technologie de Industrie Evaluerende Toekenning, Guangzhou-Wetenschap en Technologiepopulariseringsbasis, ISO9001-de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem, de Certificatie van het Intellectuele eigendombeheersysteem, top 10 Innovatieve Sterondernemingen in 2020 enz.
De filmmacht is de belangrijke onderneming in immersive ervaring intelligente productie. Het combineert echt virtueel en werkelijkheid in VR-ervaring. Er zijn meer dan 3.000 klanten rond de wereld. Met klant-egocentricity, zal het bedrijf met eerlijkheid blijven werken, hoog - kwaliteit, en de uitstekende dienst. Specifiek om een goede die partner te worden door klanten wordt vertrouwd op.

 

Onthaal aan Filmmacht, en dank voor het kiezen van Filmmacht!

Geschiedenis

Omhoog opgericht in 2008, met 150-200 personeelsleden. De filmmacht is belangrijk in van de de motietechnologie van VR, van AR en 4D-het onderzoek en de ontwikkelingstoepassing. Tijdens deze jaren, zijn wij bezig geweest met dynamisch bioskooponderzoek, ontwikkeling en de productie, door de inspanningen van groepswerk, de technologie is zeer rijp.

 

2008-2013 jaar

Wij hebben de nadruk van het kernteam op VR, 4D, 5D-het gebied van de filmbioskoop en creëren ons merk, „Filmmacht“.

 

2014 jaar

Wij onderzoeken en ontwikkelen het speciale het effect van 4D/VR controlemechanisme en vinden en produceren elektrische servo uit om de technologie te controleren, dan zetten hen in de bedrijfsmarkt.

 

2015 jaar

Filmmacht, die Technologieinnovatie Weinig Reuzeonderneming in Guangzhou-Stadsonderzoek wordt genoemd en de minibioskoop van VR, „Ei Seat“ ontwikkelt.

 

2016 jaar

De filmmacht wordt geroepen als Nationale High-tech Onderneming toe te schrijven aan onderzoek en ontwikkelt nauwkeurig de Brede Snelheids“ machine „van VR die het populaire product in de gehele industrie voor het verbeteren van het lichaam die effect voelen is en en simuleert synchroon de dynamische technologie.

 

2017 jaar

De filmmacht heeft tot 13000m3-industrieterrein geleid.

 

2018 jaar

6 producten zoals tyfoonzaal en aardbevingszaal, hebben enz. de eer van „High-tech Innovatieve Onderneming“ gewonnen.

 

2019 jaar

Ons bedrijf werd geselecteerd als jaarlijkse kernleverancier van Evergrande. De intelligente productie van VR, de vermaakervaring en de populaire basis van het wetenschapsonderwijs gingen de erkenning over.

 

2020 jaar

De filmmacht werkt met AiqiYi samen om tot VR te leiden de volledige betekenis binnen diep de „combinatie van virtueel en werkelijkheid“ realiseert, die in de belangrijke positie in binnenlandse technologie is en de titel van „de Goede Technologie van China“ won.

 

2021 jaar

Ons bedrijf won 5 toekenning van Immersive-Handelsconferentie rond de wereld en won „het Contract het Verblijven en Betrouwbare“ onderneming in de Provincie van Guangdong 3 opeenvolgende jaren.

De dienst

1. De technische Opleidende Dienst

 

Om gebruiker te helpen uitvoerig hebben begrijpend de producten en het dagelijkse gebruik, het onderhoud en beheer, zullen wij uitvoerige, systematische opleiding voor de aan de clientzijde technicus of de exploitant verstrekken.

Deze opleiding omvat de installatie, het opdragen, de verrichting en het onderhoud. Streef ernaar om het gebruikersgebruik het te maken volgens onze opleiding en de documentatie van de systeembouw kan onafhankelijk beheer, verrichting, onderhoud zijn het gehele systeem.

 

2. Waarborg en Garantie

 

Elk deel van het materiaal zal strikte geïnspecteerd, zijn om de kwaliteit vóór pakket, en een minimum van storingspercentage ervoor te zorgen. Volg de richtlijnen „volledig de de investering en efficiency van de gebruiker beschermen, voldoe volledig aan de behoefte van gebruiker en verminder hun last.“ 

 

a). De Onderzoeken van de klantentevredenheid

Ons bedrijf zal tevredenheidsonderzoeken volgens klant terugkoppelt organiseren. Tijdens dit onderzoek, kan de gebruiker om het even welk kwaliteitsprobleem voorstellen en de adviezen, het bedrijf zullen bescheiden worden geluisterd, verslagonderzoek behandelen en maken aan klantenprobleem dan zullen opgelost worden zorgvuldig voor klanten.

 

B). De naverkoopdienst

De naverkoopafdeling zal in aanraking met de klant in de eerste keer, effectief met klanten over de problemen communiceren zijn. Voor algemeen mislukkingsprobleem, zal het naverkoopteam door telefoon of netwerk verre manieren op tijd oplossen. Voor onbekwaam om te verwijderen scheid foutenprobleem, zal het naverkoopteam op tijd aankomen om het probleem op te lossen.

 

c). De levendienst

Alhoewel roduct voorbij garantieperiode is, verlenen wij nog de betaalde dienst ter plaatse van de onderhoudsreparatie, laad slechts de basiskosten. Terwijl de gebruikers het vrije team van de onderhoudstechnicus van lijndienstinstructie, verre technische bijstand en andere diensten kunnen nog worden. 

Ons team

1. R&D-Team

Het eminente R&D-team met sterke capaciteit, hun dekking van de technologiecapaciteit van de verschijning ontwerpt, software en hardwarecontrole aan inhoudsproductie, die steun voor ontwikkeling van nieuwe producten en aanpassing voor industriële toepassing verleent.

 

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

2. Verkoopteam

Verleen de dienst voor klanten in meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld

 

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

3. Planningsteam

Het verstrekken van algemene planningslay-out, binnenhuisarchitectuurontwerp, de tekening van de plaatsbouw.

 

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

4. Naverkoopteam

Het meer dan 20 techniciwerk in 3 verschuivingen om de 24 urendienst te verlenen. Verleen naverkoopsteun aan klanten in meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld.

 

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

CHINA Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

  • Bedrijfdetails
  • Inleiding
  • Geschiedenis
  • De dienst
  • Ons team
Contacten
Contacten: Miss. Linda
e-mail: sales@movie-power.com
Tel.: +86 18027386365
Whatapp: 8618027386365
wechatten: 18027386365
Contact nu
Post ons
Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
sales@movie-power.com
86-18027386365
Nr 42 Shixin-Road, Donghuan-Straat, Panyu-District, Guangzhou, China. (Het Industrieterrein van de Filmmacht VR)
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China VR rennende Simulator Leverancier. Copyright © 2016-2024 xd-cinemas.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht