news

Seoel VR.AR EXPO 2018

June 1, 2018

Seoel VR.AR EXPO, een jaarlijks evenement van de aandacht van de wereld, werd gehouden bij COEX (de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Korea) vanaf 19 aan 22 April, 2018. De tentoonstelling poogt kleurrijke VR-inhoud tot stand te brengen en tot verschillende bedrijfsmodellen te leiden om de VR-markt uit te breiden.

 

 

Voor het internationale toneel, heeft China zijn plaats genomen. VR is nu één van de heetste onderwerpen in de technologische wereld.

 

Is de high-tech industrie van Zuid-Korea altijd een zeer belangrijk ontwikkelingsdoel geweest. Bij deze tentoonstelling, namen wij VR-plaats-tijdbaan, VR twee en het super rennen van VR. Deze drie producten zijn onze zeer belangrijke aanbeveling dit jaar, hebben zij een koele verschijning, rijke spelinhoud voor spelers te kiezen. Deze drie apparaten worden diep gehouden van door Koreanen en vele mensen aangetrokken om hen te ervaren. De scène was zeer levendig. Vele klanten zagen onze eerlijkheid en richting van toekomstige marktontwikkeling en zij allen verkozen om met ons samen te werken. De filmmacht, is uw beste keus!