products

Commerciële de bioskoopsimulator van de spelmachine 5d 7d 9d multiplayer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, Guangdong, China
Merknaam: Movie Power
Certificering: CE/ISO9001/SGS
Modelnummer: 7d theater
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: luchtbelplastiek binnen, karton en houten verpakking buiten
Levertijd: 7-15 werkdagen na het ontvangen van de storting
Betalingscondities: De storting van T/T 30%, zou het saldo vóór verzending moeten worden betaald
Levering vermogen: 200 Set/Sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Commerciële de Bioskoopsimulator van de Spelmachine 5d 7d 9d Zetels: 6dof platform
Dynamische Bron: elektrisch platform of hydraulisch systeem Film: Vele 7D Motiefilms
Garantie: 12 maanden Pakket: De buitenverpakking is zo sterk voor vervoer

Productomschrijving

2016 van de het Spelmachine 5d 7d 9d van Guangzhou Commerciële de Bioskoopsimulator


Feature&Advantage van 7D-Theater
 
♦ Immersive:
Wanneer de film wind/regen/donder of bliksem speciale gevolgen lijkt, de speciale gevolgenmachine
tegelijkertijd het overeenkomstige natuurverschijnsel zal lijken, dat publiek zal laten
geniet van een immersive ervaring zoals in de film.
 
 
Multiplayer:
Elk publiek zal een onafhankelijke identiteitskaart hebben en het echte beeld, zal alle publiek samen vechten, dan
de computer zal statistiek het spel voor elke identiteitskaart en rang volgens het niveau merkt van de tekens nadat de film over is.
 
 
♦ Geschikt voor verschillende verbruikersvraag:
De film van de filmmacht 7d heeft een grote klantenwaaier omdat het voor verschillende leeftijdsmenigten geschikt is en ontmoet
de vraag van verschillende ervaring.
 
 
♦ Hoge populariteit, Laagste investerings hoogste winst:
U zult minder geld, betalen en zult meer money.we zult verstrekken een juiste prijs voor u verdienen zodat wij kunnen bereiken
winst--winstsituatie.
 
2. Wat 7D-wordt het Theater samengesteld van?
1. Projectorsysteem: De goedkeuring van dubbele projector om een groepsbeeld of een veelvoudige zuilvormige naadloze de oppervlakteverbinding van het groepsbeeld te realiseren. Wanneer het spelen, spelen twee projectoren tegelijkertijd mee en beantwoordend aan linker en juiste film.
2. Driedimensioneel het schermsysteem: Kan het metaal Zachte Scherm of het Harde Scherm, standaard4:3,16 kiezen: het scherm 9 of zelfs het cirkel-scherm. Installerend het het schermkader boven de grond of op de muur zijn beschikbaar.
3. Het systeem van motiezetels: 5D het elektrische platform en het hydraulische platform van 5D zijn professioneel ontwerp en de productie, naast heen-en-weer, linker en juist, boven en beneden beweging van traditie3dof platform, 5D-bioskoopplatform voegt toe heel wat hoekenactie om het effect van om het even welke beweging te bereiken van het platform binnen bepaald belde.
4. Speciaal effect systeem: Met inbegrip van verlichtingssimulatie, regensimulatie, sneeuwsimulatie, rooksimulatie, bellensimulatie, het hete daling dalen, trilling, luchtontploffing, mistnevel, beensticker, oorwind, oorgeluid en enz.
5. Het systeem van de computercontrole: Al systeem ervoor zorgen kan onder orde werken, goed effect aan het publiek bereiken. Procesingenieurs die de orde in nauwkeurige tijd volgens de film plaatsen, om de schakelaar van projectorsysteem, motiestoel, effect machine en correct systeem te controleren.
 
 

3. Specificaties van 7D-Theater
Macht 2.25KW
Voltage 220V
Machtswijze Elektrisch systeem
Beweging 6 DOFelectric-platform
Seat-hoeveelheid 6/8/9/12 seater is beschikbaar
Stoelgevolgen Het achter porren, Luchtinjectie, Beenbereik, slaglucht om onder ogen te zien, blaast water om onder ogen te zien, trilling
Speciale gevolgen Regen, sneeuw, bel, verlichting, wind, mist, geur, brand
Garantie 12months voor hardware, de dienst van de het Levenstijd voor software
MOQ 1 reeks
Levering 7 dagen na het ontvangen van storting
Pakket Het bellenpak + wellpappe + rek filmt + houten kader


4. De speciale prestaties van de gevolgensimulatie:
 
Motiesimulatie
 
De dynamische zetels zullen overdwars tot de scène van de films, kunnen links gaan, net, omhoog, onderaan, forwarder backwarder, rotatie, vlieg leiden.
 
Verlichtingssimulatie
De verlichtingsmachine zal wanneer er scène van blikseminslag heeft, uitgeeft een verblindende bliksem werken, en begeleid door het gebrul van bliksem, zodat het publiek als het zijn bij de onweersbuidagen voelt.
 
Regensimulatie
De regenende machine zal inschakelt wanneer er scène van het regenen in de films heeft zijn, zal het publiek echt over regendaling van de vochtige hemel voelen, zijn haar en wangen.
 
Rivier/watervalsimulatie
De regenende machine zal inschakelt wanneer er scène van rivier heeft, waterval in de films zijn, zal het publiek echt over water voelen dat hen currounding.
 
Bellensimulatie
De bellen die door bellenmachine zullen worden gecreeerd naar de hemel stijgen en zullen de ruimte vullen. Wanneer de scène van de onderzeese wereld cames, kikvorsman of dieren heel wat bellen zal brengen, op dit ogenblik zal de bellenmachine en de geheimzinnige plaats werken de bioskoop zal worden gedraaid aan.
 
Sneeuwsimulatie
De sneeuwvlokmachine zal sneeuwhoogtepunt in de hemel snel veroorzaken wanneer er scène van sneeuw het vallen heeft
in de films. De sneeuw in de films en in de lucht zal worden gemengd, zal het publiek een echt gevoel van sneeuw hebben en kan het door uw handen vangen.
 
Windsimulatie
Simuleer de geblazen scène van wind wanneer er wind in de films heeft, kan de windmachine tot de motie van luchtstroom leiden, kan het publiek het echte gevoel van de wind op hun gezicht hebben.
 
De simulatie van de oorwind
Simuleer de scène van geblazen oorwind wanneer er wind in de films heeft, kan de windmachine tot de motie van luchtstroom leiden, kan het publiek het echte gevoel van de wind van hun oor hebben. het omnibearing voelen.
 
Achterschok
Simuleer de scène van achterschok wanneer er schok in de films heeft. De schudbeker binnen de zetel zal tot de motie van schok op rug leiden, kan het publiek de achterschok hebben voelend van hun rug.
 
Bilschok
Simuleer de scène van bilschok wanneer er schok in de films heeft. De schudbeker binnen de zetel zal tot de motie van schok op bil leiden, kan het publiek de bilschok hebben voelend van hun bil
 
De simulatie van de bloemgeur
Wanneer de scène aan beelden met bloemen komt zal de geurmachine de bloemgeur veroorzaken, kan het publiek in de voorzijde van echte bloemen voelen. Wij hebben veel soort geur voor u om te kiezen.
 
Beenbereik
Wanneer de scène van vogel en andere dierlijke vlieg fhrough de mensen, de machine van het beenbereik tot het kruipende voelen zal leiden, zullen de kijkers het dierlijke echte kruipen door hun been voelen.
 
Trilling
Wanneer de scène van trilling, bijvoorbeeld aardbeving of rollende steen, de trilling binnen de zetel tot het gevoel van trilling zal leiden, zullen de kijkers vinden zij werkelijk in de trillingsscène zijn.
 
Rooksimulatie
De rook zal uit komen in de eerste keer wanneer er de scène van rook in de films heeft, werpt publiek aan een plaatshoogtepunt dat met wolk en mist wordt gevuld. De rook zal veilig zijn, geurloos en poisonless 100%.
 
 
5.Special motiezetels met het volgende van gevolgen:
Door:sturen
Achteruit
Lift
Linker
Recht
Linker-duw
Juist-duw
Trilling
Boven en beneden
Rotatie
Vlieg

 

Het schermbeeldschermsysteem: het professionele metaalscherm voor stereobioskopen, het kan zich tegen de interferentie van het omringende licht effectief verzetten, en het beroepsleven is zeer lang.

 

Seat-systeem: aangezien het met 6DOF-ontwerp wordt ontwikkeld, kan het een dynamisch effect van 12 richtingen, 36 combinatie en 72 moties voorzien.

 

Centraal controlesysteem: het belangrijkste deel van dit systeem is controlesoftware, kan het effectief maken al materiaal als geheel 5D bioskoop door de vertoning van de film, dynamische zetels, effect materiaal, geluidsinstallatie controleren.

 

Speciaal effect systeem: het omvat velen effect materiaal, zoals bliksemmachine, regenende machine, sneeuwmachine, bellenmachine, mistmachine en windmachine.

 

Correct systeem: de geluidsinstallatie die wij zijn 5,1 correct spoor, de hoogste niveaugeluidsinstallatie hebben verstrekt die voor bioskopen wordt gebruikt.

 

Andere toebehoren: 3D glazen, hanger etc.

 
 
Onze Diensten
 
1. Want iedereen over ons of onze producten onderzoekt; wij zullen u in detail binnen 24 uren antwoorden.
 
2. Wij bezitten goedgetrainde en hartstochtsverkoper & zullen de naverkoopdiensten die het vloeiende Engels kunnen spreken voor u dienen.
 
3. Wij bieden OEM de diensten aan. Wij kunnen de goederen volgens de behoefte van de klant aanpassen.
 
4. Wij hebben R&D-ingenieurs ervaren en wij hebben sterke capaciteit om ODM projecten te doen.
 
5. Elk product zal strikte inspectie, productkwaliteit vóór pakket verzekeren, de producten aan een minimum van storingspercentage zijn.
 
6. Wij zullen uitvoerige, systematische opleiding voor de aan de clientzijde technicus of de exploitant verstrekken. Ook zullen wij regelmatig bezoek organiseren want een terugkeer volgens klant terugkoppelt.
 
7. Garantie: Het controlesysteem is vrij leven en bijgewerkt; Twee jaar vrij voor de stoel van de luxemotie; Één jaar vrij voor ander materiaal, Geen garantie van verbruiksgoederen.
 

Commerciële de bioskoopsimulator van de spelmachine 5d 7d 9d multiplayer

Contactgegevens
Helen

Telefoonnummer : +8618818863893

WhatsApp : 8613543475849