Het nieuwe product van de filmmacht - VR-de Hemelrit kreeg heel wat aandacht.

2022-08-30

Van tiende-10th-12 Augustus 2022, 6de Azië beëindigden VR & AR Expo en globale versiepre-sale van nieuwe producten van Filmmacht met succes in Guangzhou, China. De filmmacht nam aan de Expo met het thema van „VR-Technologie + Metaverse-Vermaak deel“, brengend zijn eerste de „volledig-ontdekt ruimtetechnologie van de tweede generatie“: de eerste van de wereld rit- en somatosensory ruimtetheater - „VR-de Hemelrit“ debuteerde voor pre-sale, die klanten aantrekken uit het hele land om te komen en te bezoeken.

1.jpg

 

Tijdens de 3 dagen van de tentoonstelling, stelde de 180 sqm belangrijkste cabine van Filmmacht een aantal sterproducten tentoon, zijn zij Internet-beroemdheid die stempel-in producten overweldigende verschijningen ter plekke maken, aantrekkend veel publiek naar einde en het horloge, liet me u nemen om de opgewekte scène te herzien atmosfeer.

2.jpg

 

 

01/ Merkte de vlek in de scène, is de verrassing eindeloos.

 

Bij de tentoonstellingsplaats, waren er activiteiten zoals marked-in ervaringsproducten en vrije giften, die door het publiek werden ingestemd met. De kortingscoupons, de blinde dozen, de poppen, de gouden eieren en andere prijsgiften waren rijke en kleurrijke, brengende talloze verrassingen en pretmakerij aan de spelers op plaats!

 

3.jpg

 

Tijdens de driedaagse tentoonstelling, film Dynamica, met zijn sterke zwarte capaciteit van de technologieinnovatie en de merkinvloed, trok vele bezoekers aan komen te ervaren en te onderhandelen. De populaire atmosfeer was sterk, en de menigte van ervaring ter plaatse stelde in een lange rij, en het fundamenteel gespeelde publiek op ter plaatse. kan niet ophouden! Opgewekt!

 

12.jpg

 

02/New de de Hemelrit heeft van de productlancering „VR " veel ventilators aangetrokken.

 

De nadruk van deze tentoonstelling is van de tweede generatie van volledig de betekenis ruimte nieuw product van VR dat zich door Filmmacht ontwikkelde--de de ritsimulator van VR van de wereld eerste, volledige de Hemelrit van het betekenis ruimtetheater „VR " Dit nieuwe product vergde 3 jaar aan ontwikkeld heeft, en honderden mensen namen aan onderzoek en ontwikkeling deel, namen meer dan 1.200 gebruikers aan het testen deel, en het gunstige tarief bereikte 98%.

 

5.jpg

 

De nieuw productpre-sale dag was volledig van verwachtingen en aandacht zodra het bij de tentoonstelling verscheen. Het publiek kwam aan met 2,5 dagententoonstelling, was er de hele dag door een lange rij, en het personeel ter plaatse controleerde strikt het aantal mensen onder het gebouw, heeft het aantal van het publiek meer dan 250 keer bereikt, en meer dan 1.000 mensen hebben het direct ervaren. Het bezoek is enthousiast, en hoogtepunt van lof voor het spel.

6.jpg

 

Tegelijkertijd, gecombineerd met de nieuwe ter plekke vrijgegeven producten, is er ook Stad van het exclusieve originele filmmeesterwerk de „in de Hemel: De beschermer van Lichte Steen“ ontwikkelde zich uitsluitend door het tevreden creatieve team van Filmmacht, evenals IP van de beschermer van tijd en ruimte-Xiaoying, drie pijlen. De oogst ter plaatse was volledig, en het won vijf zwaargewicht toekenning, met inbegrip van de Belangrijke Onderneming van Metaverse VR/AR/MR/XR, de Digitale Culturele Toekenning van de Toerisme Belangrijke Onderneming, Interactieve de Technologietoekenning van Metaverse, de Uitstekende Toekenning van het Digitaal Materiaalproduct. Het is eenstemmig erkend door de de industriemarkt en de deskundige commissie van rechters.

 

7.jpg

 

8.jpg

 

 

De scène trok vele heersende stromingsmedia, met inbegrip van Chinese gebiedende media, IQiyi, Tencent-Video, Sohu-Video, Fengxing.com, Feifei-Vermaak, Mangotv, PPTV Juli, Youku-Video en andere gebiedende media door levende uitzending, gesprekken, enz.-de rapporten van de Steunopvolgende, online globale en multi-hoekvertoning van aan de scène en de merksterkte van globale pre-sale van de nieuwe producten van de Griep.

 

9.jpg

 

10.jpg

 

03/Cool solo geniet de concurrentie, de ervaringsconcurrentie en van het

 

Voor deze globale pre-sale en Nieuw productlanceringstentoonstelling, heeft de Filmmacht velen „grote populaire VR nieuw product“ om op de scène gebracht te verschijnen. De Immersiveproducten zoals de Ruimteonderlegger voor glazen van VR, het Ruimte Rennen van VR, VR-onweersslagveld enz., heeft vele mensen naar ervaring aangetrokken.

 

4.jpg

 

 

VR ruimteonderlegger voor glazen--De opwindende achtbaan en het schieten van van VR ervaring

 

Het heeft vele mensen aantrekken om, met 360 graad het rollen ervaring en de speciale gevolgen te spelen, de echt immersive achtbaanervaring voor speler brengen.

 

13.jpg

 

VR onweersslagveld-- concurrerend en opwekkend

 

Het „mobiele Duelslagveld“ is een moeten-spelspel voor de meerderheid van het schieten van enthousiasten. De steun1v1 concurrentie, het leven en dood het sniping zijn in een moment, met hoge spelcapaciteit en super kleverigheid! De onbedwingbare hartstocht en de opwinding zijn al het gillen!

 

      14.jpg

 

 

6de Azië VR&AR Expo 2022 en de Nationale Pre-sale Conferentie van de Nieuwe Producten van de Filmmacht werden gebeëindigd met succes op twaalfde, Augustus. Elk detail van de scène is volledig van onze harten. Dank u voor uw steun en liefde van vrienden die uit het hele land aan deze tentoonstelling deelnamen!

15.jpg

 

Als u over de high-tech industrie van Metaverse hartstochtelijk bent, sluit me aan hand in hand bij handen met Filmmacht, ga en win samen de toekomst!

 

16.jpg

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
sales@movie-power.com
86-18027386365
Nr 42 Shixin-Road, Donghuan-Straat, Panyu-District, Guangzhou, China. (Het Industrieterrein van de Filmmacht VR)
VERLAAT EEN BERICHT
*e-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China VR rennende Simulator Leverancier. Copyright © 2016-2024 xd-cinemas.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht